top of page

01

Verkkokoulutus - itsenäistä opiskelua omaan tahtiin

Verkkokoulutus on kattava tietopaketti talouteen ja kirjanpitoon liittyvistä asioista. Koulutuksessa opit muun muassa hinnoittelemaan oman tuotteesi/palvelusi kannattavasti, ennakoimaan oman yrityksesi taloutta (jo ennen kuin tili on tyhjillään), ymmärtämään yrityksen tärkeimmät vero- ja vakuutusasiat, käyttämään alennuksia fiksusti sekä paljon, paljon muuta! 

 

Verkkokoulutus antaa vastaukset mm. näihin kysymyksiin:

 • Osakeyhtiö vai toiminimi?

 • Miten teen liiketoimintasuunnitelman?

 • Miten tuote tai palvelu hinnoitellaan?

 • Alennukset - hyötyä vai haittaa?

 • Mitä kuluja voin laittaa kirjanpitoon?

 • Mikä on tuloslaskelman tärkein luku?

 • Mitä pienyrittäjän pitää tietää taseesta?

 • Syyt, miksi pienyrittäjän kannattaa laatia budjetti ja ohjeet siihen, miten se kannattaa tehdä

 • Yrittäjän palkka ja edut - mitä ja miten?

 • Työntekijä vai alihankinta?

 • Yrityksen rahan riittävyys - mikä avuksi?

 • Mitä jokaisen yrittäjän pitää tietää verotuksesta?

 • Vinkkejä kirjanpitäjän valintaan

Verkkokoulutukseen kuuluu aina myös pääsy ryhmään, jossa voi verkostoitua muiden samoista asioista kiinnostuneiden yrittäjien kanssa ja siellä on mahdollisuus kysyä tarkentavia kysymyksiä aiheista.

Kyseessä on n. 8 viikon koulutus, mutta käyttöoikeus materiaaleihin säilyy kolme kuukautta. Sinulla on siis aikaa tutustua materiaaleihin kaikessa rauhassa  ja palata niihin tarvittaessa.  Hinta sisältää myös tänä aikana valmennusalustalle lisättävät materiaalit.

Hinta 400€ (sis. alv 24%)

02

Verkkokoulutus ja valmennus - apua ohjatusti

Tähän kokonaisuuteen kuuluu samat materiaalit, kuin yrittäjän talousvalmennus -verkkokoulutukseen, mutta saat lisäksi henkilökohtaista apua ja tukea asioiden käytäntöön viemiseksi.

Pääset mukaan Facebook-ryhmään, jossa sinulla on mahdollisuus keskustella muiden yrittäjien kanssa sekä kysyä tarkentavia kysymyksiä aiheista. Lisäksi sinulla on käytössäsi rajaton viestituki eli voit milloin tahansa kysyä neuvoa ja ohjausta Whatsappin tai sähköpostin kautta. 

Tämän lisäksi ohjattu valmennus sisältää mahdollisuuden osallistua 2 viikon välein järjestettävään kysymys & vastaus -liveen, jossa käydään läpi heränneitä kysymyksiä ja ajankohtaisia aiheita. 

Jos kaipaat vielä henkilökohtaisempaa ohjausta, on valmennukseen mahdollista yhdistää tapaamisia kouluttajan kanssa. Henkilökohtaiset tapaamiset laskutetaan erikseen.

Voit itse valita, minkä mittaisen kokonaisuuden haluat. Valittavana on 3, 6 ja 12 kuukauden valmennukset.

                                                                             

600€ (sis. alv 24%)

1000€ (sis. alv 24%)

1200€ (sis. alv 24%)

03

Minikurssit - täsmäapua edullisesti

Haluatko lisätietoa jostain tietystä aihealueesta? Inopen minikurssit ovat täsmätietoiskuja eri aihealueista - helppoa ja edullista. Minikurssien materiaali on käytössäsi 45 päivää hankinnasta.

Hinta 20€ (sis alv 24%)

Hinta 75€ (sis. alv 24%)

 • Haluaisin henkilökohtaisempaa ohjausta. Onko se mahdollista?
  Henkilökohtaisia livetapaamisia on mahdollista saada, mutta ne ovat lisämaksullinen palvelu. Henkilökohtainen ohjaus maksaa 55€/h + alv. Henkilökohtainen valmennus on hyvä vaihtoehto esimerkiksi silloin, jos haluat käydä yhdessä läpi yrityksesi lukuja tai tarvitset apua liiketoimintasuunnitelman tekemiseen, budjetointiin, hinnoitteluun tai kassavirtalaskelmaan.
 • Minulla on jo kirjanpitäjä. Miksi tarvitsisin tämän valmennuksen?
  Kirjanpitäjissä ja tilitoimistoissa on paljon eroja niin osaamisen kuin palveluidenkin osalta. Kirjanpitäjien osaaminen on yleensä ns. ulkoisessa laskennassa, eli varsinaisessa kirjanpidossa. Joistain tilitoimistoista on mahdollista saada ohjausta myös ns. sisäisen laskennan eli tunnuslukujen, hinnoittelun ja ennustelaskelmien kanssa, mutta nämä eivät yleensä sisälly perusmaksuun. Meidän valmennuksestamme saat kattavan yleispaketin sekä ulkoisen että sisäisen laskennan asioista. Saat vastauksia kysymyksiin, joita et ole kehdannut tai osannut kysyä kirjanpitäjältäsi sekä ohjausta siihen, että pystyt itsenäisesti ohjaamaan yrityksen toimintaa, hinnoittelemaan kannattavasti, ennustamaan rahan riittävyyttä ja tekemään kannattavaa liiketoimintaa. Ja saat kaiken tämän kiinteällä hinnalla, ilman piilokuluja!
 • Onko minun mahdollista maksaa valmennus erissä?
  Suoraan verkosta ostaessa ei maksutavoissa ole valitettavasti mahdollisuutta erämaksuun, kun ostajana on yritys. Ohjattu valmennus on kuitenkin mahdollista maksaa myös 3-6 kuukauden aikana erissä eli 200-400€/kk. Mikäli haluaisit jakaa valmennusmaksun eriin, ole yhteydessä niina@inope.fi. Tällöin saat laskut suoraan meiltä ja lähetämme sinulle erikseen tunnukset valmennusalustalle, kun ensimmäinen erä on maksettu. Mikäli erämaksun maksuja laiminlyödään, on meillä oikeus katkaista palvelun käyttöoikeus kunnes maksut ovat ajantasalla.
 • Sisältääkö valmennus videoita tai liveopetusta?
  Valmennuksen materiaalit ovat pääosin kirjoitettua tekstiä, mutta lisäilen pikkuhiljaa materiaaleihin myös videoita. Tavoitteenani on, että kaikki aiheet olisi mahdollista oman valinnan mukaan joko kuunnella, lukea tai sekä että. Liveopetusta ei valmennukseen kuulu, mutta ohjattuun valmennukseen kuuluu kahden viikon välein livetapaaminen koko ryhmän kesken. Livetapaamisen sisältö vaihtelee, mutta siellä voidaan käydä läpi heränneitä kysymyksiä, paneutua ajankohtaisiin aiheisiin tai joskus livetapaamisessa saattaa olla paikalla vieraileva asiantuntija. Liven aiheita rakennetaan osallistujien toiveiden perusteella.
 • Mistä pääsen ostamaan valmennuksen?
  Valmennukset-sivulta löytyvien kuvausten alta löytyy linkit, jotka vievät Campwire-palveluun. Valmennuksen pääsee ostamaan sieltä silloin kun itse haluaa. Maksunvälittäjänä toimii Visma Pay, jolta löytyy useita erilaisia maksutapoja. Jos et löydä itsellesi sopivaa maksutapaa, voit olla yhteydessä niina@inope.fi, niin katsotaan mitä voidaan tehdä asialle.
 • Milloin valmennus alkaa?
  Valmennus alkaa juuri silloin kun SINÄ haluat! Kyseessä on nonstop-valmennus, johon on mahdollista hypätä mukaan silloin kun sinulle parhaiten sopii. Valmennusmateriaalit ovat käytössäsi 12 kuukautta ostopäivästä luettuna.
 • Kuinka paljon minun pitää käyttää aikaa valmennukseen?
  Valmennus on suunniteltu 8-10 viikon kokonaisuudeksi. Valmennuksen käymiseen ja aiheisiin palaamiseen on kuitenkin aikaa 12 kuukautta valmennuksen hankinnasta. Sinulla on siis mahdollisuus käydä materiaalia läpi omassa tahdissasi ja paneutua juuri sinua kiinnostaviin aiheisiin rauhassa. Valmennuksen tietosisältö alustalla on sama itsenäisessä verkkokurssissa ja ohjatussa valmennuksessa.
 • Kenelle yrittäjän talousvalmennus sopii?
  Valmennus on suunniteltu eri aloilla toimiville pien- ja yksiyrittäjille. Voit olla kokeneempi konkari tai vasta yrittäjyyden alkutaipaleella, molemmissa tapauksissa tulet hyötymään valmennuksesta. Valmennus sopii sinulle, jos haluat oppia hyödyntämään erilaisia laskelmia ja raportteja kannattavan yritystoiminnan rakentamisessa, oppia hinnoittelemaan tuotteesi/palvelusi kannattavasti ja suunnittelemaan toimintaa eteenpäin. Koska kyseessä on verkkovalmennus, vaatii kurssin käyminen jonkin verran oman ajankäytön hallintaa. Pelkkä kurssin hankkiminen ei vielä tee ihmeitä, mutta voit saavuttaa paljon, kun järjestät jokaiseen viikkoon edes hetken, jonka käytät materiaaleihin paneutumiseen.
 • Onko kyseessä puhtaasti verkkovalmennus?
  Kyllä ja ei. Kaikki valmennusmateriaali löytyy verkkokoulutusalustalta ja on opiskeltavissa itsenäisesti omaan tahtiin. Campwire-verkkokoulutusalusta toimii hyvin kaikenlaisilla laitteilla, eli sinulla on pääsy materiaaleihin missä ikinä menetkin. Meidän valmennuksemme kuitenkin eroaa perinteisestä verkkokoulutuksesta siinä, että sinulla on aina mahdollisuus kysyä valmentajalta, jos joku asia jää epäselväksi tai siitä herää kysymyksiä, joihin ei löydy materiaaleista vastausta. Itsenäisessäkin verkkovalmennuksessa kysymyksiä voi esittää Facebook-ryhmässä, vaikka varsinaista henkilökohtaista ohjausta ei löydykään. Lisäksi verkkokoulutusalustalla voi esittää kysymyksiä jokaisen osion alalaidasta löytyvän keskusteluosion kautta.
 • Onko väliä, millä toimialalla yritykseni toimii?
  Toimialalla ei ole merkitystä eli voit osallistua valmennukseen toimialasta riippumatta. Minulta löytyy erityisosaamista verkkokauppaliiketoimintaan, palveluyrityksiin sekä vähittäiskauppaan, mutta talouden lainalaisuudet ovat samat joka alalla. Ja yrittäjä on itse aina oman alansa paras asiantuntija.
 • Minulle jäi vielä kysyttävää valmennuksesta. Miten voin kysyä?
  Voit olla meihin yhteydessä yhteydenotto-sivulta löytyvän lomakkeen kautta, lähettämällä sähköpostia niina@inope.fi tai soittamalla 050 328 8319. Voit myös lähettää kysymyksen oikeassa alakulmassa näkyvän chatin kautta.

Kaikki koulutukset toteutetaan Campwire X- verkkokoulutusalustalla, joka toimii laitteella kuin laitteella. Voit siis opiskella valmennuksen materiaaleja missä ja milloin haluat!

Käyttämämme maksunvälittäjä Visma Pay tarjoaa laajan valikoiman erilaisia maksutapoja, joista voit valita yrityksellesi sopivimman.

visma pay leveä.png
bottom of page