top of page
inope-kuvio-vaaka-4.png

Kuka olen?

IMG20230803144326.jpg

Moikka!

Olen Niina, yrittäjä Inopen takana. Haluaisitko sinä oppia, miten tehdä kannattavaa liiketoimintaa? Oma intohimoni on auttaa pien- ja yksinyrittäjiä ymmärtämään tärkeimmät perusasiat yrityksen taloudesta. Sillä kun ymmärrät talouden tärkeimmät luvut, osaat myös tehdä tarvittavia muutoksia, jotta voit menestyä.

 

Haluan antaa sinulle selkeästi selitettyjä vinkkejä, joiden avulla pääset kiinni tärkeimpiin kirjanpidon ja talouden koukeroihin. Minulta voit kysäistä mitä vain teemaan liittyvää, kerron asian mielelläni - ja niin monta kertaa kuin tarve vaatii. Ethän siis ujostele kysyä asiaa kuin asiaa!

 

Mihin oma tietouteni asiaan pohjautuu? Olen opiskellut tradenomiksi aikuisiällä, ja työkokemusta tilitoimistosta on kertynyt 7 vuotta. Siinä sivussa olen vuodesta 2019 ollut mukana hoiva- ja siivousalan verkkokauppatoimintaa harjoittavan perheyrityksemme toiminnassa ja kehittämisessä.

 

Olen ehtinyt tutustua jo monen eri alan talouden koukeroihin, joten pystyn auttamaan hyvinkin erilaisilla aloilla toimivia yrittäjiä. Tärkeintä minulle on, että sinä opit tarvittavat asiat, jotta pystyt tekemään kannattavaa liiketoimintaa ja ottamaan kaiken hyödyn irti yrityksestäsi.

 

Ethän epäröi laittaa minulle viestiä ja kysymyksiäsi yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostilla.

Niina Paasonen

KLT, yrittäjä

bottom of page